Access Bars

В самото начало Access Bars (баровете за достъп) – това беше всичко, което се предлагаше в Access Consciousness. И досега баровете остават основата и сърцевината на всички инструменти за съзнание за достъп. Ако единственото нещо, което направихте, беше да получавате или давате сесии на Access Bars, в крайна сметка това допринесе за по-голямото ви осъзнаване.

Access Bars е техника на леко докосване с ръце, предложена от Гари Дъглас в началото на 90-те. Тя включва 16 бара (потоци) от енергии, които минават през главата и по протежение на главата. Тези потоци са свързани с конкретни точки на главата и са свързани с различни аспекти и области от живота. По време на сесията Access Bars практикуващият леко докосва тези точки по главата, за да освободи електромагнитния заряд на всички мисли, идеи, навици, решения и нагласи, които биха могли да ви ограничат в аспектите на живота, свързани с тях.
Днес Access Bars се практикуват в повече от 170 страни по света, използват се като мощен и практичен инструмент в семейства, училища, бизнес, спортисти, психолози, актьори и много други.

Как работи?

Access Bars е помогнал на хиляди хора да променят много аспекти от живота си. Хората отбелязват подобрено здраве, добър сън, загуба на тегло, подобрено качество на секса и отношенията, освобождаване от безпокойство и тревожност, по-малко стрес и това е само кратък списък…

Представете си, че някой натиска бутон и изключва всички гласове в главата ви, които казват, че не сте достатъчно добър или мечтите ви никога няма да се сбъднат? Всички ограничения, които създавате в живота си, са свързани с вашите мисли, идеи, навици, решения и вярвания за него. Докосвайки леко точките – барове, вие ще започнете да изчиствате каквото ви е попречило да вярвате, че можете да живеете живот, който както винаги сте знаели, е възможен за вас.

Един от променящите живота ключове, който се включва автоматично с всяка сесия на баровете, е елементът на получаване/приемане. Колко често просто оставяме нещо да бъде, сваляме бариерите и позволяваме на друг наистина да ни направи дарове? Да се ​​научиш да получаваш е ключът да поканиш повече от това, което искаш в живота си.

Access Bars  – Достъп до осъзнатостта

Избор на осъзнаване
Access Bars – набор от инструменти и техники, които са предназначени да насърчават осъзнаването и избора.
Свят без осъждане
Access Bars за осъзнаване – за избора да живеем в света и да го разбираме без осъждане – това е „приемане“.
Без ограничения
Access Bars да ви напомнят, че сте същество с много неограничени възможности.

Отказ от полярност
Access Bars за това кое е „правилно или грешно“ и „добро или лошо“ – илюзия за полярност без промяна.
Своевременност
Access Bars показва тази част от живота под формата на благоприятна комуникация със света.
Релаксация
Най-малкият ефект, който можете да получите от една сесия, е максимално отпускане на тялото.

Как се провежда сесията?

Спомняте ли си момента, когато последния път бяхте напълно отпуснати и се почувствахте безгрижни и пълноценни? Или твърде отдавна не сте получавали изцеление и доброта, без никакво осъждане на себе си или тялото си?

Всички сме различни и няма „нормална“ сесия на Access Bars. Всяка сесия ще бъде различна, всеки път, дори ако го правите отново на същия човек.
Това, което най-често се забелязва, е усещане за пълно отпускане. Много клиенти заспиват, дори в шумна среда. Някои хора виждат образи, други имат усещания в тялото, като треперене, изтръпване, затопляне, потрепване или иглички.
Няма правилен или грешен начин и най-добрият начин да разберете какво представляват Access Bars е да ги изпробвате сами!

Подобни статии