Всичко в живота идва при мен с лекота, радост и великолепие

Центрове за връзка с Вселената

Access Consciousness e сбор от техники, инструменти и процеси, които променят живота. Те са предназначени да засилят твоите способности да създаваш живота, който желаеш. Практичен, динамичен и прагматичен, той осигурява процеси във формат „стьпка по стьпка“, които те улесняват да бъдеш по-съзнателен в ежедневието и премахват всички бариери, които си издигнал към получаването. Става дума да имаш инструментите, за да знаеш какво е вярно за теб, да бъдеш ТИ и да се намериш, когато се изгубиш в кутиите на други хора. Става дума за възможностите, които винаги си искал да се появят, и когато нещо не функционира, да имаш инструментите да го промениш, точно на момента и на място.

Access Bars® e основната техника и клас на Access Consciousness. Да ти правят Барс е като изтриване на всички стари и свалени файлове на компютьра ти, които го забавят. Миналото ти спира да диктува бъдещето ти. Вместо да функционираш на автопилот, можеш да си присъстващ и да функционираш чрез избор.

Access Bars® e нежна техника за полагане на ръце, която усмирява ума. „Да ти правят Барс“ (така го наричаме, когато получаваш сеанс) позволява на хората да лежат по гръб, да не трябва да „правят“ нищо и просто да получават. Барс са 32 точки на главата, които, докоснати леко, могат лесно и без усилие да освободят каквото и да е, което не ни позволява да получаваме. Вселената е безкрайно изобилна и желаеща да ти дарява! В действителност, трябва да издигаме прегради, за да не получаваме величието, красотата и магията на това, което е достьпно. Барс сриват тези стени и прегради. Това е възможност ти да се освободиш от всичко!

Access Bars® e съдействало на хиляди хора да променят много аспекти на тялото и живота си, включително сън, здраве и тегло, пари, секс и отношения, безпокойство, стрес и много други неща.

Трудно е да се измери или опише въздействието от задействането на Барс, но то може да бъде огромно. Какво, ако можехме да изпитаме себе си като нещо повече от нашите харесвания и нехаресвания или какво е „наред“  или „не наред“ с нас?

А какво да кажем за децата и Барс? Задействането на Барс е помогнало на децата да имат повече забавление, щастие и лекота; по-малко стрес и мъка вкъщи и в училище, по-добър сън и по-малко избухвания, и по-лесни моменти в социални, учебни и емоционални ситуации. Много семейства споделят за различни неща, които започват да функционират по съвсем нов чудесен начин.

Докосването на Барс точките позволява на електромагнитния заряд, който задържа мисли, чувства и емоции, да се освободи, позволявайки ти да усещаш живота, тялото и отношенията си с яснота и лекота.

Access Bars

2. MTVSS може да бъде използван по хиляда различни начина и всеки път сътворява различна възможност.

Активираме ги в твоето тяло. Това са всички начини, по които си заключил тялото си, мислейки, че тази реалност е общата сума от това, което можеш да направиш и да бъдеш.

Първото нещо, което трябва да направиш е да активираш твоята имунна система. Сложи ръцете си на третото око, тимуса, далака, черния дроб и бъбреците. Правейки това, се активира имунната ти система. Това променя всичко, което е възможно с тялото ти. Това изгражда имунната ти система, за да може нещо друго да се появи.

За да сътвориш още по-големи резултати, правейки MTVSS, прибави втечняване на всичко, което създава болка, страдане, болест и ограничение на твоето тяло. Ще трябва да разхлабиш молекулите, за да могат да мутират.

По този начин можеш да започнеш да признаваш, че имаш способности за лекуване с полагане на ръце. Може да променяш всякакви неща с чуждите тела и собственото ти.

Всички тези процеси с полагане на ръце са направени да те фасилитират да си в повече в единение с тялото ти. Тялото ти има способността да се самоизгражда, но за съжаление ние сме склонни да имаме гледната точка, че телата ни трябва да умират. Процесът на стареене се прекратява, когато пуснеш да си отидат фиксирани гледни точки. Всяка фиксирана гледна точка заключва тялото ти в процеса на стареене. Ако направиш MTVSS 20-30 пъти, цялата ти структура на тялото ще се промени. Тези процеси са толкова динамични – ако наистина ги ползваш, ще получиш повече промяна, отколкото имаш волята да имаш.

В Аксес, MTVSS e един от най-динамичните процеси с полагане на ръце. „Клетъчна памет“ е процесът, който е най-приложим за обратимостта на ефектите от травма (скорошни или стари) и белези по тялото, a MTVSS често е избраният инструмент за обратимост на почти всяка неизправност на тялото. Може да има значим ефект върху имунната система, особено при полагане върху ставите. C MTVSS начините, по които телата ни са били изменени през всички времена, пространства, измерения и действителности, могат да са обратими. Включително и бъдейки в присаждане, с цел то да ни направи да изглеждаме повече човеци, както и всякаква друга причина. MTVSS отключва „запрограмираното“, което е удържало тялото да стане хуманоидно въплъщение. Ако ти правят MTVSS всяка седмица в продължение на 20-30 седмици, тялото ти ще започне да се явява така, както е било предназначено да бъде.