Аз съм Ива Кайтазова – Немира.
Над 25 години търся правилните пътища за постигане на баланс в живота – като личност, душа, дух. Като всеки човек, съм имала множество предизвикателства в живота си, които ми показаха и ме научиха, че начини за балансиране и осъзнаване има, те работят, и не само работят, а помагат за постигане на стабилно общо състояние, постигане на постоянно състояние на Любов, което е и истинската творяща енергия, или активиране на способността за сътворяване (здраве, любов, материално благополучие, кариера, семейство…). Инструментите, които използвам, са изпитани и работят. Всеки би могъл да ги използва, дори да ги подобри и промени в зависимост от собствената си природа; да събере и овладее повече енергия, нужна за сътворяването.
Практиките и диагностиките помагат при емоционални дисбаланси. Доказано е, че емоционалните дисбаланси  водят до модели на поведение и действие, които ни пречат да се осъществим и ни разболяват. Тъй като заболяванията се проявяват първо на енергийно ниво, предлагам подходи за осъзнаване на причините, довели до това състояние. Това може да са: енергийно, психично, психологическо, емоционално, ментално и физическо – съчетани с алтернативни подходи за лечение, като ароматерапия, K-Power, диагностика и лечение по система за изследване, включваща и методиката на Л. Пучко, естествени уникални добавки, медитации, работа със страх, гняв, стрес и грешни модели и убеждения, регресия, работа с Неподвижни звезди и др. И те са достъпни и лесни, носещи лекота, хармония, баланс, осъзнаване.

Като лечебен процес допълнително предлагам и работа с българската шевица, изработка на бижута с минерали (кристали).
Красотата на процеса е съчетаването им на всички нива. И така отвън навътре да обхванем целия диапазон на творението само в една частичка от себе си. И да осъзнаем, че тази частичка е вътре в нас, ние само трябва да си я припомним.
Резултатите са: олекотяване, облегчение; нови осъзнавания; започваме да виждаме проблемите не като такива, а като опитност и преживяване, необходими за развитието и израстването на личността и душата. Работата над себе си води до натрупване на сила и промяна в живота ни. Откриваме ограниченията, които човек сам си е поставил, и ги коригираме. Давам насоки за откриване на желанията, които имаме, тъй като често, в основата на много проблеми, е незнанието какво искаме и накъде сме тръгнали.
Съдействам за балансиране на дисбалансите при процеса даване – получаване. Като последствие тези осъзнавания водят до овладяване на способността да се живее в радост и приемане.

А ето и част от моите предложения:

 •  Диагностика и лечение (всички теми) – обща (приоритетна), на взаимоотношения, родова, на фирми/институции, на Висш Аз. Това е радиестезичен метод за изследване на негативния багаж у човека, изчистване и осъзнаване. Показва обща картина на състоянието на човек по един дълбок начин, причините за дисбалансите в живота му. Разглеждат се емоционални и ментални дисбаланси, кармични грехове, негативни въздействия от обкръжаващи и причините за това. Насочвам погледа към човека, защото причините за травматични и негативни събития са нашите собствени дисбаланси и неправилно разпределяне на собствената ни енергия, нарушаване на универсалните закони, на процеса даване – получаване, на неразбиране на това какво е Любов.
 • Изчистване на пространства и помещения. Откриване на геопатогенни зони, негативни енергии и присъствия в пространства и помещения и изчистването/неутрализирането им,  за да се живее в среда хармонична и здравословна.
 • K-Power – част от кинезиологията и епигенетиката.
  – бърз метод за справяне със стрес, гняв, страх
  –  работи се с точки по тялото, като се изтрива негативният блокаж и се създават условия за акумулиране в тялото на нова енергия, нужна за справяне с проблема и създаване на нова ситуация.
  – Като част от епигенетиката е доказано, че могат да бъдат променяни програми в днк.
 • Регресия. Преглед на минал живот, или минали животи с цел да се разбере, преживее и осъзнае първопричината за даден проблем, заболяване, дисбаланс, които на пръв поглед изглеждат неразрешими.
 • Работа с Неподвижни звезди. Подобен на регресията сеанс (процес), но по-мащабен. Работи се на галактическо ниво, ниво Душа и Висш Аз. В този сеанс може да се видят и няколко живота, ако е необходимо, за да се промени изборът, който е бил несъвместим в даден етап от развитието на Душата с Универсалните закони. И промяна на този избор. Работи се на космическо ниво с по-цялостен поглед върху съществуването ни на планетата Земя.
 • Изчистване на чакрите. Преглед и балансиране на 7-те основни чакри, освобождаване от блокажи.
 • Аурично пречистване. Изчистване на аурата, стабилизиране и балансиране с цел възвръщане на собствената ни сила и енергия.
 • Access Consiuosness – Центрове за връзка с Вселената.
  „Всичко в живота идва при мен с лекота, радост и великолепие“.
  Access Bars (като част от Access Consiuosness) e нежна техника с полагане на ръце, която усмирява ума. Работи се с 32 точки на главата, всяка със своето значение.
  MTVSS (като част от Access Consiuosness) променя всичко, което е възможно, с тялото ти. Балансира на тялото, премахва ограниченията, активира имунната система.
 • Ароматерапия. Етеричните масла като естествен природен лечител, част от земните богатства и естествените природни средства, работещи на всички нива – тяло, емоционално, ментално, душевно, духовно. Повече ->
 • Медитации. Нека осъзнаем, че във всеки един момент можем да бъдем в медитативно състояние, обяснено с физиката – да сме минимум на алфа вълни на мозъка – когато лесно, бързо и с лекота можем да осъзнаваме, променяме, създаваме. А ние сме в тези състояния десетки пъти на ден. И да си дадем сметка за какво използваме тази сила, тази енергия, пилеем ли я, или я използваме по същество?
 • Българската шевица.
  Тук ще добавя и българската шевица. Това е начин за заземяване, за сътворяване, за сбъдване на желания, за изчистване на негативното… За медитация. Това е жив пример как изпод пръстите се ражда ново творение и успоредно с това в този миг са се случили толкова много неща по време на бродирането… Това е нашата българска традиция, в която още от древността е вложена мъдростта на прадедите ни.
 • Дианетика.
  Диaнeтикaтa рaзкривa източникът нa болкa, нeщaстиe и сaмосъмнeниe във вaшия живот – рeaктивния ум. И покaзвa кaк дa сe освободитe от нeго.
 • Семейни констелации. Други видове констелации.
  Разкриват прекъснатата линия на Любовта и възстановяват естествения й поток, пренареждат се заплетените енергии, роли; балансира се потокът даване – получаване. Констелациите показват на хората пътища към хармония и помирение.
 • Можете да ме намерите и в Медицински център •Качествен живот•  – цялостна грижа за здравето на съвременния човек през погледа на традиционната и интегративната медицина.

Всички тези практики и опитности ни показват как бихме могли да усетим, осъзнаем и овладеем истинските способности, с които сме дарени от Твореца – а това е способността да сътворяваме – точно както него/нея!
(Тази част от ДНК-то ни я наричат „Дарът на Перото“).
Показват ни как да се научим да работим с тялото, душата и духа и да ги почувстваме като едно цяло. Да се гримим за тялото си, да развиваме ума, мозъка и Душата си, да се водим от Духа. Да се научим да изпитваме радост от живота тук и сега.

С Любов, Немира

e-mail: nemira@kristalen.com
Контактна форма