Как да поръчам?

При желание за поръчка или въпроси не се колебайте да се свържете чрез e-mail адрес nemira@kristalen.com, формата за обратна връзка или изпратите съобщение чрез директната онлайн връзка.
Може да поръчате продуктите на потребителска цена или да се възползвате от КЛУБНАТА цена и да се регистрирате!

Базов продукт: Кидс, Макс, Протект, Грийн. Премиум продукт: Джой, Макс+, Грийн+. Пикове: Фрут, Веджи, Фючър.

В онлайн магазина на фирма Флавон може да направите Вашата поръчка: Онлайн магазин.  За целта, трябва да се регистрирате, като попълните полетата с информация и въведете Спонсор номер: M-474379

Ако не Ви се занимава или не може да се справите с регистрацията, може да ми пратите данните – Имена, имeйл и ние да Ви регистрираме.
Може да се прави комбинация от няколко човека, за да се събере за кашон, да се организирате с Ваши приятели или ние да допълним до кашон. Така също се ползва по-ниската КЛУБНА цена. Може да се съчетае продукти бурканче е пийк-ове. Възползвайте се!
От сайта се поръчват пакети от 4 или 3 бурканчета. Може да разгледате различните варианти. Ако имате въпроси, ще съдействаме.

Линк за регистрация  Ето подробно описание как да се регистрирате.

За всички, които нямат регистрация и не са наясно с ползите от нея!
С първия си поръчан кашон вие вече имате активна регистрация и го взимате на цена 135 EUR, като в него има 4 базови, или 3 премиум бурканчета или 2 кутии пийк.
Всеки следващ поръчан кашон в същия месец ви носи ваучер от 20 EUR.
Например ако имате поръчани три кашончета, ще имате ваучер от 40 EUR. За всяка регистрация с поръчка на един кашон на Ваш приятел през Вашия персонален линк, също получавате ваучер 20 EUR, за всеки следващ негов кашон в месеца 13,33 EUR.
Ваучерите можете да използвате от следващият месец (до 6 месеца), като до 60 EUR можете да намалите от цената на кашон. Така вместо 135 EUR ще платите 75 EUR.
Останалата сума ви се трупа по сметка и можете да поискате да ви я преведат по банков път в момента в който надхвърли 100EUR.

По този начин можете значително да намалите цената на вашия персонален кашон, да имате един приличен страничен доход за начало, а в последствие би могъл да стане основен. Всичко е във вашите ръце. Опитайте!

Линк за регистрация

Подобни статии