moasonitПредставяме ви цялостен пакет от кристални есенции, работещи с хомеопатията на 21 век. Кристалните есенции са направени от енергията на кристалите и скъпоценните камъни. Това е един прекрасен инструмент, с който човек може както да се лекува, така и да си помогне да разбере на по-дълбоко ниво начина, по който създаваме нашата собствена реалност. Кристалните есенции съдействат също така да интегрираме това, защото ние преживяваме непосредствено как да създаваме чрез чистото намерение.

В индийските системи на Ведическата астрология и ведическото здраве значението на скъпоценните камъни е много голямо. Например, ако имате планети в астрологичната си карта, които не са в много добра позиция или са засенчени от други планети, то с помощта на енергията на различни скъпоценни камъни може да се усили енергията на тези конкретни планети в диаграмата, които са под стрес. Всичко това започва да променя живота ви.

Използването на есенции от скъпоценни камъни създава ситуация, в която ще започнете да привличате толкова много светлинна енергия, която след това ще започнете да излъчвате през сърдечната чакра, т.е. ще започнете да предавате енергия навън.

Потенцията е 10М. При необходимост може да бъдат направени в друга потенция. Кристалните есенции в много висока потенция имат потенциала да се саморегулират, или за тялото – да регулират енергията на есенциите. Съдействат за разширяване на съзнанието.

Известна е вече информацията, че човешките същества са кристалинни, и като такива, са в състояние да взаимодействат с други кристали. Кристалите предават енергия, която идва в нашите собствени енергийни системи и извършват промени.

Всеки от скъпоценните камъни има ясна корелация с органите в тялото Ако имате проблеми с органи във физическото тяло, можете да използвате скъпоценните камъни и есенциите, за да ги балансирате.