Access Consciousness
Центрове за връзка с Вселената

Всичко в живота идва при мен с лекота, радост и великолепие

Access Consciousness e сбор от техники, инструменти и процеси, които променят живота. Те са предназначени да засилят твоите способности да създаваш живота, който желаеш. Практичен, динамичен и прагматичен, той осигурява процеси във формат „стьпка по стьпка“, които те улесняват да бъдеш по-съзнателен в ежедневието и премахват всички бариери, които си издигнал към получаването.

Става дума да имаш инструментите, за да знаеш какво е вярно за теб, да бъдеш ТИ и да се намериш, когато се изгубиш в кутиите на други хора. Става дума за възможностите, които винаги си искал да се появят, и когато нещо не функционира, да имаш инструментите да го промениш, точно на момента и на място.

Access Bars® e основната техника и клас на Access Consciousness. Да ти правят Барс е като изтриване на всички стари и свалени файлове на компютьра ти, които го забавят. Миналото ти спира да диктува бъдещето ти. Вместо да функционираш на автопилот, можеш да си присъстващ и да функционираш чрез избор.

Access Bars® e нежна техника за полагане на ръце, която усмирява ума. „Да ти правят Барс“ (така го наричаме, когато получаваш сеанс) позволява на хората да лежат по гръб, да не трябва да „правят“ нищо и просто да получават. Барс са 32 точки на главата, които, докоснати леко, могат лесно и без усилие да освободят каквото и да е, което не ни позволява да получаваме.
Вселената е безкрайно изобилна и желаеща да ти дарява! В действителност, трябва да издигаме прегради, за да не получаваме величието, красотата и магията на това, което е достьпно. Барс сриват тези стени и прегради. Това е възможност ти да се освободиш от всичко!

Access Bars® e съдействало на хиляди хора да променят много аспекти на тялото и живота си, включително сън, здраве и тегло, пари, секс и отношения, безпокойство, стрес и много други неща.

Трудно е да се измери или опише въздействието от задействането на Барс, но то може да бъде огромно. Какво, ако можехме да изпитаме себе си като нещо повече от нашите харесвания и нехаресвания или какво е „наред“ или „не наред“ с нас?

А какво да кажем за децата и Барс?

Задействането на Барс е помогнало на децата да имат повече забавление, щастие и лекота; по-малко стрес и мъка вкъщи и в училище, по-добър сън и по-малко избухвания, и по-лесни моменти в социални, учебни и емоционални ситуации. Много семейства споделят за различни неща, които започват да функционират по съвсем нов чудесен начин.

Докосването на Барс точките позволява на електромагнитния заряд, който задържа мисли, чувства и емоции, да се освободи, позволявайки ти да усещаш живота, тялото и отношенията си с яснота и лекота.

  1. MTVSS може да бъде използван по хиляда различни начина и всеки път сътворява различна възможност.

Активираме ги в твоето тяло. Това са всички начини, по които си заключил тялото си, мислейки, че тази реалност е общата сума от това, което можеш да направиш и да бъдеш.

Първото нещо, което трябва да направиш е да активираш твоята имунна система. Сложи ръцете си на третото око, тимуса, далака, черния дроб и бъбреците. Правейки това, се активира имунната ти система. Това променя всичко, което е възможно с
тялото ти. Това изгражда имунната ти система, за да може нещо друго да се появи.

За да сътвориш още по-големи резултати, правейки MTVSS, прибави втечняване на всичко, което създава болка, страдане, болест и ограничение на твоето тяло. Ще трябва да разхлабиш молекулите, за да могат да мутират.

По този начин можеш да започнеш да признаваш, че имаш способности за лекуване с полагане на ръце. Може да променяш всякакви неща с чуждите тела и собственото ти.

Всички тези процеси с полагане на ръце са направени да те фасилитират да си в повече в единение с тялото ти. Тялото ти има способността да се самоизгражда, но за съжаление ние сме склонни да имаме гледната точка, че телата ни трябва да умират. Процесът на стареене се прекратява, когато пуснеш да си отидат фиксирани гледни точки. Всяка фиксирана гледна точка заключва тялото ти в процеса на стареене. Ако направиш MTVSS 20-30 пъти, цялата ти структура на тялото ще се промени. Тези
процеси са толкова динамични – ако наистина ги ползваш, ще получиш повече промяна, отколкото имаш волята да имаш.

В Аксес, MTVSS e един от най-динамичните процеси с полагане на ръце. „Клетъчна памет“ е процесът, който е най-приложим за обратимостта на ефектите от травма (скорошни или стари) и белези по тялото, a MTVSS често е избраният инструмент за обратимост на почти всяка неизправност на тялото. Може да има значим ефект върху имунната система, особено при полагане върху ставите.

C MTVSS начините, по които телата ни са били изменени през всички времена, пространства, измерения и действителности, могат да са обратими. Включително и бъдейки в присаждане, с цел то да ни направи да изглеждаме повече човеци, както и всякаква друга причина.
MTVSS отключва „запрограмираното“, което е удържало тялото да стане хуманоидно въплъщение. Ако ти правят MTVSS всяка седмица в продължение на 20-30 седмици, тялото ти ще започне да се явява така, както е било предназначено да бъде.

Access Bars

В самото начало Access Bars (баровете за достъп) – това беше всичко, което се предлагаше в Access Consciousness.

И досега баровете остават основата и сърцевината на всички инструменти за съзнание за достъп.

Ако единственото нещо, което направихте, беше да получавате или давате сесии на Access Bars,

в крайна сметка това допринесе за по-голямото ви осъзнаване.


Access Bars е техника на леко докосване с ръце, предложена от Гари Дъглас в началото на 90-те. Тя включва 16 бара (потоци) от енергии, които минават през главата и по протежение на главата. Тези потоци са свързани с конкретни точки на главата и са свързани с различни аспекти и области от живота. По време на сесията Access Bars практикуващият леко докосва тези точки по главата, за да освободи електромагнитния заряд на всички мисли, идеи, навици, решения и нагласи, които биха могли да ви ограничат в аспектите на живота, свързани с тях.

Днес Access Bars се практикуват в повече от 170 страни по света, използват се като мощен и практичен инструмент в семейства, училища, бизнес, спортисти, психолози, актьори и много други.


Как работи?


Access Bars е помогнал на хиляди хора да променят много аспекти от живота си.

Хората отбелязват подобрено здраве, добър сън, загуба на тегло, подобрено качество на секса и отношенията,

освобождаване от безпокойство и тревожност, по-малко стрес и това е само кратък списък…

Представете си, че някой натиска бутон и изключва всички гласове в главата ви, които казват, че не сте достатъчно добър или мечтите ви никога няма да се сбъднат? Всички ограничения, които създавате в живота си, са свързани с вашите мисли, идеи, навици, решения и вярвания за него. Докосвайки леко точките – барове, вие ще започнете да изчиствате каквото ви е попречило да вярвате, че можете да живеете живот, който както винаги сте знаели, е възможен за вас.

Един от променящите живота ключове, който се включва автоматично с всяка сесия на баровете, е елементът на получаване/приемане. Колко често просто оставяме нещо да бъде, сваляме бариерите и позволяваме на друг наистина да ни направи дарове? Да се ​​научиш да получаваш е ключът да поканиш повече от това, което искаш в живота си.


Access Bars – Достъп до осъзнатостта

Избор на осъзнаване

Access Bars – набор от инструменти и техники, които са предназначени да насърчават осъзнаването и избора.

Свят без осъждане

Access Bars за осъзнаване – за избора да живеем в света и да го разбираме без осъждане – това е „приемане“.

Без ограничения

Access Bars да ви напомнят, че сте същество с много неограничени възможности.

Отказ от полярност

Access Bars за това кое е „правилно или грешно“ и „добро или лошо“ – илюзия за полярност без промяна.

Своевременност

Access Bars показва тази част от живота под формата на благоприятна комуникация със света.

Релаксация

Най-малкият ефект, който можете да получите от една сесия, е максимално отпускане на тялото.

Как се провежда сесията?

Спомняте ли си момента, когато последния път бяхте напълно отпуснати

и се почувствахте безгрижни и пълноценни?

Или твърде отдавна не сте получавали изцеление и доброта,

без никакво осъждане на себе си или тялото си?


Всички сме различни и няма „нормална“ сесия на Access Bars. Всяка сесия ще бъде различна, всеки път, дори ако го правите отново на същия човек.

Това, което най-често се забелязва, е усещане за пълно отпускане. Много клиенти заспиват, дори в шумна среда. Някои хора виждат образи, други имат усещания в тялото, като треперене, изтръпване, затопляне, потрепване или иглички.

Няма правилен или грешен начин и най-добрият начин да разберете какво представляват Access Bars е да ги изпробвате сами!

MTVSS


MTVSS може да бъде използван по хиляда различни начина и всеки път сътворява различна възможност.

Активираме ги в твоето тяло. Това са всички начини, по които си заключил тялото си, мислейки, че тази реалност е общата сума от това, което можеш да направиш и да бъдеш.

Първото нещо, което трябва да направиш е да активираш твоята имунна система. Сложи ръцете си на третото око, тимуса, далака, черния дроб и бъбреците. Правейки това, се активира имунната ти система. Това променя всичко, което е възможно с тялото ти. Това изгражда имунната ти система, за да може нещо друго да се появи.

За да сътвориш още по-големи резултати, правейки MTVSS, прибави втечняване на всичко, което създава болка, страдане, болест и ограничение на твоето тяло. Ще трябва да разхлабиш молекулите, за да могат да мутират.

По този начин можеш да започнеш да признаваш, че имаш способности за лекуване с полагане на ръце. Може да променяш всякакви неща с чуждите тела и собственото ти.

Всички тези процеси с полагане на ръце са направени да те фасилитират да си в повече в единение с тялото ти. Тялото ти има способността да се самоизгражда, но за съжаление ние сме склонни да имаме гледната точка, че телата ни трябва да умират. Процесът на стареене се прекратява, когато пуснеш да си отидат фиксирани гледни точки. Всяка фиксирана гледна точка заключва тялото ти в процеса на стареене. Ако направиш MTVSS 20-30 пъти, цялата ти структура на тялото ще се промени. Тези
процеси са толкова динамични – ако наистина ги ползваш, ще получиш повече промяна, отколкото имаш волята да имаш.

В Аксес, MTVSS e един от най-динамичните процеси с полагане на ръце. „Клетъчна памет“ е процесът, който е най-приложим за обратимостта на ефектите от травма (скорошни или стари) и белези по тялото, a MTVSS често е избраният инструмент за обратимост на почти всяка неизправност на тялото. Може да има значим ефект върху имунната система, особено при полагане върху ставите.

C MTVSS начините, по които телата ни са били изменени през всички времена, пространства, измерения и действителности, могат да са обратими. Включително и бъдейки в присаждане, с цел то да ни направи да изглеждаме повече човеци, както и всякаква друга причина.
MTVSS отключва „запрограмираното“, което е удържало тялото да стане хуманоидно въплъщение. Ако ти правят MTVSS всяка седмица в продължение на 20-30 седмици, тялото ти ще започне да се явява така, както е било предназначено да бъде.