Практика с пета чакра

Ако се чувствате вяли и лениви в живота, то и енергиите в чакрите ви са такива, затова е важно да знаете, че можете да ги почистите.
Чистенето на чакрите премахва токсичните енергии, скоро натрупаните – кристализирали – енергии, а тялото получава по-добри възможности за адаптация към условията, с които се сблъсквате.

Чакрите управляват ендокринната система, така че балансирането им води до балансиране на хормоналното ви ниво, на емоциите, на Ин и Ян.
Чистенето на чакрите е свързано с твърде голямо наследство от миналото, и с множество спомени. Колкото повече се работи с енергията на чакрите, толкова по-надълбоко отиваме и горните слоеве започват да се хармонизират с по-чистите недра от сърцевината.

Работата с чакрите ви прави центрирани и заземени, ускорява енергиите ви и ви свързва с една по-дълбока част от същността ви.

Практиката е посветена на 5-та чакра, която е чакрата на комуникацията и означава „пречистване”.
На физическо ниво управлява изразяването, вдъхновението в речта. Контролира дейността на гласните струни, на чуването. Вишудха чакра е символ на звука, сънуването и чистотата. Това е чакрата на дипломацията, на общуването с другите и на чувството за необвързаност. За да се отвори тази чакра, трябва да се освободим от чувството за вина. Тенденциите да доминираме над другите и да се чувстваме доминирани от някого, комплексите за малоценност изчезват, когато този център е пречистен и отворен. Това е чакрата, която ни помага да чувстваме връзката си с останалите хора, с цялата Вселена… Когато се освободят блокажите от 5-та чакра, сме способни да казваме своята истина, без да я натрапваме.

И чакрата на проявлението през звука, речта, комуникацията.

Програма:

1. Кратко запознаване с човешката енергетика.

2. Упражнение-медитация с виолетовия вортекс. Работа с виолетовия вортекс.

3. Медитация с чакрите

4. Запознаване с 5-та чакра.

5. Практики за изчистване и балансиране на 5-та чакра.

Всеки участник ще получи есенция за пречистване и трансформация „Виолетов пламък“.

Предварителното записване е задължително.

Практиката ще се състои при група от минимум 3 човека.