|

Златно-бял прах I и II част

gold

Златно-бял прах

Живеем в уникално време на търсене и откриване! Всеки един от нас се намира на своята отправна точка от пътуването си „ТУК и СЕГА”! Имаме шанса да продължим, да достигнем до изначалния си Аз и да го проявим в ново ниво на живеене.

Творението щедро ни предоставя различни възможности и инструменти! Един  ден за споделяне на:

  • Енергийни практики с вибрацията на моноатаомното злато
  • Дискусии по актуални за периода и събитието теми

Заповядайте в поток от Сила, Воля и Любов, за да продължим заедно „Пътуването към Себе Си”.

Ще ни бъде предоставена възможността да внесем течния кристал на моноатомното злато в клетъчната структура, което съдейства на нашето пробуждане и цялостност. Белият златен прах работи на всички многоизмерни нива, активира спящите сетива – ясновиждане, ясночуване. Допринася за възстановяване на хармонията и баланса на аурата и за осъзнаването, че страхът е илюзия. Помага за балансиране на ума и пречиства светлинните тела. Активира и възстановява изначалните функции на ДНК. Отваря и активира духовното сърце и дава достъп до най-дълбоката същност вътре в нас. Съдейства за заземяване, активиране и интегриране на женската енергия в нас и балансирането й с мъжката. Поемете отговорност за себе си и стъпете в силата си!

Втората част на Златно-бял прах предоставя възможността за преживяване на балансираната Божествена Любов в ашрами от 5-то и 6-то измерение, за да се научим да преживяваме Баланса и Силата, както и това да бъде наше състояние.

Ще активираме центровете на сътворяване в тялото си.

Ако ви е полезно, свържете се с мен по телефон или мейл.

Ще получите лични терапевтични средства:

  • Енерговибрационна есенция от моноатомно злато

Повече за Златно-белия прах тук

Подобни статии