Аурично пречистване

Аурично пречистване е фина техника за пречистване на енергийната система от четири тела - физическо, емоционално, ментално и духовно и възможност за Вашата лична трансформация, хармонизиране и активиране на способностите и състоянието Ви от Вашите Висши нива. Работи се с Висшето Ви позволение и със съдействието на архангелска енергия, космически лъчи и енергиите на възнесените учители, както и със специални екипи. Пречистват се множество негативни и различни комплекси, кармични връзки, ниско-астрални същности, блокажи по чакрите и телата и мисъл-форми, както и много други видове обезсилващи програми. Не само от личността и личностния план на четирите тела, но и надличностните нива на висшия аз, монадата и Аз Съм Присъствието. Ауричното пречистване води до подобряване на връзката с Източника.

Премахват се големи блокажи и нежелани връзки от 'невидимите' и 'фините' тела - съдържащи хиляди и хиляди години несъзнателен опит, несъзнателна вяра, решения и нагласи.

Анулират се кармични договори.

Балансират се всички чакри и тела и се подобрява връзката със земята за стабилна реализация и проява тук и сега.

Ако решите да се подложите на аурично пречистване, ще получите много силна енергийна сесия, в която главните блокажи във фините тела ще бъдат премахнати.

Това се случва чрез свързване на Духовните ви аспекти към Аз-а чрез енергийни нишки вътре в прана канала, свързване на Душата ви с Божествената сила на Източника. Много от нас преди стотици прераждания решиха да се откажат от връзката с нашия Истински Аз, или Бог-Аза поради различни причини. Изживявайки човешката драма за еони време, повечето от нас взеха решение да не се доверяват и уповават на вътрешните си сетива поради травми във външния свят.  

Прави се сканиране и проверка на Светлинното тяло и всички тела за:  

1. Връзка Тяло-Личност-Душа

Разрушават се повечето от договорите и съгласията, които сте дали, за да спрете контакта и общуването си с Душата. Когато тези блокажи са премахнати, вашият Бог-Аз свързва Нивото на Душата с Личността. Това е първата процедура от сесията и тя засилва потоците от жизнена енергия във всички седем тела и взаимодействието между тях. Прави се преглед на коронната чакра и Звездата на Душата (ЗО см над главата).

Прави се проверка за блокажи, замъглявания, прекъсвания, липса на движение по тази връзка, чуждо присъствие или ниски същества, демони, вируси, мисловни модели, блуждаещи души, фрагменти от чужди души.

Следва третото око и връзката на висшия аз там. Тимуса и връзката на душата там. Проверява се за демони.

2. Натрапници и всички по-малки мисловни форми, асоциирани с тях. Натрапникът е силна мисловна форма, която мисли, че притежава тялото и спира еволюцията на индивида. Тези автономни мисловни форми притежават много силни магнитни полета и привличат нежелан опит и отношения в живота. Натрапниците са приоритетни при пречистването, защото те се хранят и блокират свободния поток от опит. Понякога те навлизат в някоя чакра от тялото по време на болест, травма или стрес. Прави се сканиране за тях от момента на раждането на индивида до сегашния момент.

Когато Натрапниците се махнат от вас, вие ще почувствате дълбок мир и удовлетворение със себе си, и ще забележите, че потокът на живота ви започва да тече по-хармонично и в съответствие с волята на Душата ви. Това е ефект, който ще се развива и натрупва дори години след сесията.

3. Портали и микро черни дупки

Порталите са отвори и тунели в една или повече чакри, които_действат като вакуумни помпи към други хора/същества и изсмукват жизнената ви енергия. Има случаи, когато ги откриваме при хора, които искат да излекуват някой друг, да приемат болката и да ги излекуват (съзнателно или несъзнателно) като приемат техния товар — техните несъзнателни мисловни форми, генерирани от небалансирани емоции. Порталите също така могат да изсмукват човек поради негативни емоции като злоба и завист. Те имат потенциала да причиняват редица заболявания и емоционални травми. Порталите ги затваряме и трансформираме всички договорености, същества, импланти и др., свързани с тях.

Микро черните дупки са с подобно действие. Те намагнетизират и подсилват чуждите мисълформи и дори със самото си присъствие можете да се окажете причината за силни и тежки емоции в другите. Може да се видят като много плътни черни петна.

След тази част на пречистващата сесия вие повече няма да намагнетизирате и привличате вредни мисълформи и небалансирани чувства.

4. Проходи - изсмукват жизнената енергия към стари кармични договори и съгласия (към най-различни същества от всички планове). Жизнената сила е възвърната, когато проходите и техните кармични задължения са премахнати.

Когато аурата е пречистена от споменатите дисбаланси, фрагменти от душата се възвръщат и се реинтегрират в светлинното тяло. Когато негативите бъдат трансформирани, нашата жизнена сила автоматично се интегрира в светлинното ни тяло.

5. Духовно Семейство. Член на духовното семейство е душа, която обичаме толкова много, че искаме да е с нас в същото тяло. Това не е мъдро, все едно да искате някой да ви държи за ръцете по време на вашето Възнесение. Възнесението на съзнанието и еволюцията на душата са лични, индивидуални. Никой не може да постигне тези неща за някой друг. По време на вашия път и особено след отварянето към Светлината, ще откриете такъв тип връзки и споделяне на едно тяло с една или няколко души. Целта на ауричното пречистване е пълен суверенитет в тялото, защото е важно за индивида да е господар сам на себе си.  

По време на сесията и най-вече в края й, когато всичко е премахнато и никой от имплантите не е активен, ние създаваме холограми в аурата, за да предизвикаме лечение и интегриране на енергиите, където е необходимо, от субатомно ниво до всяко от измеренията. Ние изискваме нови енергийни модели, които са подходящи за Светлинното тяло, ре-интегрираме всички откъснали се аспекти на душата, синхронизираме меридианите по тялото, балансираме компонентите на Светлинното тяло (чакрите също). Изискваме импланти от Бялата светлина на Източника да заместят всички магнетични входове и връзки, прикачваме всички откъснали се връзки между душата и личността, изчистваме ВСИЧКИ енергийни пътища, през които влиза нисковибрационна енергия. Още МНОГО неща се случват в тази финална фаза, защото всеки има свои особености и изисквания. Това се случва със светкавична скорост; вихри от енергия и цветове, огромни потоци от светлина и безкрайно малки модели на Свещената Геометрия навлизат във всяка клетка и запечатват Перфектността в нея.  

След всяко пречистване човек трябва да приеме лечението. Да обича себе си. Да вложи енергията, която е получил във всяка област, всеки аспект от живота си, и да чувства проявлението на лечебните ефекти. Лечението се случва на много нива. Релаксирайте напълно и позволете трансформиращите енергии на Перфектния ви Аз да ви обича и да ви промени. Не се съмнявайте в себе си... вие можете да направите всичко! Вие се трансформирате в своя най-висш идеал. Можете да видите тази промяна във всяка ваша клетка. Дишайте синята енергия на Перфектния ви Аз, позволете й да се влее във всяка клетка и приемете трансформацията. Вие сте невероятно същество от Светлина и неизмеримо обичан от вашия Бог-Аз! Обичайте се както Той го прави!!