Пренареждане на Матрицата

Как работи Пренареждане на Матрицата


Пренареждане на Матрицата е техника създадена Карл Досън. Тя е ефективна техника за емоционални или физически проблеми, както и за проявление на вашите цели и стремежи. Пренареждане на Матрицата използва меридианната система на традиционната китайска медицина.

Конвенционалната ТЕС я използваме, за да изчистим емоционалният интензитет от минали спомени. С Пренареждане на Матрицата споменът и ограничаващите вярвания се трансформират. Може да отидете в минал спомен, да кажете и направите това, което сте искали да направите, да привлечете нови ресурси, както да създадете и трансформирате картината, която имате в този спомен. Това от своя страна освобождава стреса и травмата в тяло-ум и тяло-поле. Този процес не отрича случилото се.


От гледна точка на квантовата физика имаме неограничен брой възможни минало и бъдеще и това е достатъчно да настрои вътрешната ни изобретателност и сила.

Методът Пренареждане на Матрицата е изградил набор от протоколи, които могат да преобразят:

  • Пристрастявания

  • Фобии

  • Алергии

  • Отрицателни вярвания

  • Травми от раждане

  • Трудни взаимоотношения.

Всеки път, когато имате травматично или значимо събитие, имате фрагментирана част от себе си, която остава в замръзнало състояние във вашето енергийно поле. Тези замръзнали аспекти от вас се наричат ЕХО (Energy Consciousness Holograms). Те блокират енергийния поток и намаляват капацитета на енергийната система.

Науката знае много повече за режима борба-бягство, отколкото за замръзналите състояния. Казват, че ние като еволюирали и цивилизовани хора много по-често избираме да замръзнем, отколкото да се бием или бягаме. Замръзването и капсулирането на инцидента ни помага да се справим и продължим напред. След това ЕХО продължава да съществува в подсъзнанието, за да ни предупреждава за подобни ситуации.

Докато сте млади вашата система може да се справя с ЕХО, защото има по-малко натрупани такива. През живота ви обаче се събират все повече и повече до точката, от която вече не можете да се дистанцирате ефективно от тях. Когато достигнете тази точка, тя се задейства от маловажни на пръв поглед взаимодействия в ежедневието и това е знак, че имате твърде много от тези ЕХО.

Натрупването на много ЕХО във вашите полета ще се прояви в смущения и заболявания в системата ум-тяло.

Много устройства показват чувствителността на нашите електромагнитни полета. Оставени неразрешени, тези полета могат да предизвикат болка, болест, фобия, тревожност и психологически проблеми. И много по-често за тях са отговорни базовите вярвания на вашите ЕХО.

Те са тези, които обобщават света за вас. Уникалността на Пренареждане на Матрицата е в това, че ЕХО имат способността по време на сесия да променят резултата от случилото се в това замръзнало минало и да го пренапишат.

И това старо ядро от вярвания вече не се проявява. Повечето сесии може да бъдат забавни, изненадващи, вдъхновяващи. Това помага да възстановите емоционалното и физическото си здраве, възвръща баланса и целостта ви и освобождава „скритите“ потенциали.