Аз съм Ива Кайтазова – Немира.

Над 25 години търся правилните пътища за постигане на баланс в живота – като личност, душа, дух. Като всеки човек, съм имала множество предизвикателства в живота си, които ми показаха и ме научиха, че начини за балансиране и осъзнаване има, те работят, и не само работят, а помагат за постигане на стабилно общо състояние, постигане на постоянно състояние на Любов, което е и истинската творяща енергия, или активиране на способността за сътворяване (здраве, любов, материално благополучие, кариера, семейство…). Инструментите, които използвам, са изпитани и работят. Всеки би могъл да ги използва, дори да ги подобри и промени в зависимост от собствената си природа; да събере и овладее повече енергия, нужна за сътворяването.

Практиките и диагностиките помагат при емоционални дисбаланси. Доказано е, че емоционалните дисбаланси водят до модели на поведение и действие, които ни пречат да се осъществим и ни разболяват. Тъй като заболяванията се проявяват първо на енергийно ниво, предлагам подходи за осъзнаване на причините, довели до това състояние. Това може да са: енергийно, психично, психологическо, емоционално, ментално и физическо – съчетани с алтернативни подходи за лечение, като ароматерапия, K-Power, диагностика и лечение по система за изследване, включваща и методиката на Л. Пучко, естествени уникални добавки, медитации, работа със страх, гняв, стрес и грешни модели и убеждения, регресия, работа с Неподвижни звезди и др. И те са достъпни и лесни, носещи лекота, хармония, баланс, осъзнаване.

Красотата на процеса е съчетаването им на всички нива. И така отвън навътре да обхванем целия диапазон на творението само в една частичка от себе си. И да осъзнаем, че тази частичка е вътре в нас, ние само трябва да си я припомним.

Като лечебен процес допълнително предлагам и работа с българската шевица, изработка на бижута с минерали (кристали).

Красотата на процеса е съчетаването им на всички нива. И така отвън навътре да обхванем целия диапазон на творението само в една частичка от себе си. И да осъзнаем, че тази частичка е вътре в нас, ние само трябва да си я припомним.


Резултатите са: олекотяване, облегчение; нови осъзнавания; започваме да виждаме проблемите не като такива, а като опитност и преживяване, необходими за развитието и израстването на личността и душата. Работата над себе си води до натрупване на сила и промяна в живота ни. Откриваме ограниченията, които човек сам си е поставил, и ги коригираме. Давам
насоки за откриване на желанията, които имаме, тъй като често, в основата на много проблеми, е незнанието какво искаме и накъде сме тръгнали.

Съдействам за балансиране на дисбалансите при процеса даване – получаване. Като последствие тези осъзнавания водят до овладяване на способността да се живее в радост и приемане.

А ето и част от моите предложения:

 • Диагностика и лечение (всички теми) – обща (приоритетна), на взаимоотношения, родова, на фирми/институции, на Висш Аз. Това е радиестезичен метод за изследване на негативния багаж у човека, изчистване и осъзнаване. Показва обща картина на състоянието на човек по един дълбок начин, причините за дисбалансите в живота му. Разглеждат се емоционални и ментални дисбаланси, кармични грехове, негативни въздействия от обкръжаващи и причините за това. Насочвам погледа към човека, защото причините за травматични и негативни събития са нашите собствени дисбаланси и неправилно разпределяне на собствената ни енергия, нарушаване на универсалните закони, на процеса даване – получаване, на неразбиране на това какво е Любов.

 • Изчистване на пространства и помещения.

  Откриване на геопатогенни зони, негативни енергии и присъствия в пространства и помещения и изчистването/неутрализирането им, за да се живее в среда хармонична и здравословна.

 • K-Power – част от кинезиологията и епигенетиката– бърз метод за справяне със стрес, гняв, страх– работи се с точки по тялото, като се изтрива негативният блокаж от клетките и се създават условия за акумулиране в тялото на нова енергия, нужна за справяне с проблема и създаване на нова ситуация.– Като част от епигенетиката е доказано, че могат да бъдат променяни програми в днк.

 • Регресия. Преглед на минал живот, или минали животи с цел да се разбере, преживее и осъзнае първопричината за даден проблем, заболяване, дисбаланс, които на пръв поглед изглеждат неразрешими.

 • Работа с Неподвижни звезди. Подобен на регресията сеанс (процес), но по-мащабен. Работи се на галактическо ниво, ниво Душа и Висш Аз. В този сеанс може да се видят и няколко живота, ако е необходимо, за да се промени изборът, който е бил несъвместим в даден етап от развитието на Душата с Универсалните закони. И промяна на този избор. Интегриране на тъмната страна в нас. Работи се на космическо ниво с по-цялостен поглед върху съществуването ни на планетата Земя.

 • Изчистване на чакрите. Преглед и балансиране на 7-те основни чакри, освобождаване от блокажи

  Аурично пречистване. Изчистване на аурата, стабилизиране и балансиране с цел възвръщане на собствената ни сила и енергия.

 • Access Consiuosness

  – Центрове за връзка с Вселената.„Всичко в живота идва при мен с лекота, радост и великолепие“.

  – Access Bars (като част от Access Consiuosness) e нежна техника с полагане на ръце, която усмирява ума. Работи се с 32 точки на главата, всяка със своето значение.

  – MTVSS (като част от Access Consiuosness) променя всичко, което е възможно, с тялото ти. Балансира на тялото, премахва ограниченията, активира имунната система.

 • Ароматерапия. Етеричните масла като естествен природен лечител, част от земните богатства и естествените природни средства, работещи на всички нива – тяло, емоционално, ментално, душевно, духовно.

 • Медитации. Нека осъзнаем, че във всеки един момент можем да бъдем в медитативно състояние, обяснено с физиката – да сме минимум на алфа вълни на мозъка – когато лесно, бързо и с лекота можем да осъзнаваме, променяме, създаваме. А ние сме в тези състояния десетки пъти на ден. И да си дадем сметка за какво използваме тази сила, тази енергия, пилеем ли я, или я използваме по същество?

 • Българската шевица.Тук ще добавя и българската шевица. Това е начин за заземяване, за сътворяване, за сбъдване на желания, за изчистване на негативното… За медитация. Това е жив пример как изпод пръстите се ражда ново творение и успоредно с това в този миг са се случили толкова много неща по време на бродирането… Това е нашата българска традиция, в която още от древността е вложена мъдростта на прадедите ни.

 • Семейни констелации. Други видове констелации.Разкриват прекъснатата линия на Любовта и възстановяват естествения й поток, пренареждат се заплетените енергии, роли; балансира се потокът даване – получаване. Констелациите показват на хората пътища към хармония и помирение.

 • Пренареждане на матрицата. Пренареждане на Матрицата е ефективна техника за емоционални или физически проблеми, както и за проявление на вашите цели и стремежи. Пренареждане на Матрицата използва меридианната система на традиционната китайска медицина. Конвенционалната ТЕС я използваме, за да изчистим емоционалният интензитет от минали спомени. С Пренареждане на Матрицата споменът и ограничаващите вярвания се трансформират.

 • Пренареждане на матрицата на раждането. Терапия, която комбинира техники за визуализация и ТЕС, за да помогне за изчистване на травми, придобити в утробата и по време на раждането. Травма е всяко емоционално състояние, включващо в себе си усещане за несигурност, заплаха за живота, безпокойство и страх. С метода на Шарън Кинг могат да бъдат препрограмирани съкрушаващите убеждения, придобити от бебешкото аз по време на бременността и раждането.

 • Да наситим своите демони. Представата за демони изключва призраци, гоблини или помощници и създания на Сатаната. Те са творения на нашия ум, части от психиката ни, които пряко влияят на живота ни. Провокират се от конфликти, тревожност, страх от провал, пристрастеност към алкохол, дрога, пари… Те са невидимите деструктивни сили, които контролират и ръководят съзнателния ни живот. Всяко нещо, което блокира вътрешната ни свобода, е Демон.

Можете да ме намерите и в Медицински център •Качествен живот• – цялостна грижа за здравето на съвременния човек през погледа на традиционната и интегративната медицина.

Всички тези практики и опитности ни показват как бихме могли да усетим, осъзнаем и овладеем истинските способности, с които сме дарени от Твореца – а това е способността да сътворяваме – точно както него/нея!

(Тази част от ДНК-то ни я наричат „Дарът на Перото“).


Показват ни как да се научим да работим с тялото, душата и духа и да ги почувстваме като едно цяло. Да се гримим за тялото си, да развиваме ума, мозъка и Душата си, да се водим от Духа. Да се научим да изпитваме радост от живота тук и сега.

С Любов, Немира

Можете да се присъедините към вайбър групата Вдъхновение: https://invite.viber.com/?g=njZzDEpVnVIAkiKPqZqjlGh_AN79sGH1

e-mail: [email protected]

Контактна форма